Legrand distributer i zastupnik za Hrvatsku Vid-mar. Vid-mar veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala

.

.

.

     Legrand distributer Vid-marLegrand je francuska industrijska grupa povijesno sjedištem u Limogesu u Limousin regiji. Što se tiče prodaje, tvrtka je svjetski lider u proizvodima i sustavima za električne instalacije i informacijske mreže.

    Legrand posluje u 60 zemalja u svijetu, zapošljava 35 000 djelatnika te proizvodi oko 130 000 Legrand proizvoda. Grupa Legrand, sa svojim Legrand proizvodima privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit.

     Legrand je svjetski proizvođač proizvoda i sistema za električne instalacije i informatičke mreže za stambene, poslovne i industrijske objekte. Dio je grupe Legrand koja je vodeći svjetski proizvođač proizvoda za ožičenje (19% svjetskog tržišnog udjela) i razvodnih kanalnih sustava (15% svjetskog tržišnog udjela). Pod okrilje grupe Legrand pripada više od 100 svjetski priznatih robnih marki, među kojima su najpoznatije Bticino, Cablofil, Zucchini,... Legrand grupa je jedini proizvođač u svijetu koja proizvodi programe ožičenja u skladu sa svim svjetskim standardima električnih instalacija.

Mosaic je modularni program Legranda visoke kvalitete i vrlo jednostavne montaže. Sklopke i ukrasne okvire moguće je dobiti u bijeloj ili srebrnoj izvedbi dok se priključnice mogu osim u tim bojama dobiti i u crvenoj, narančastoj i zelenoj boji. U ponudi imamo cijelokupni asortiman Legranda.

Legrand prekidać Cariva Legrand Celiane Legrand Kaptika
Cariva Celiane Kaptika
Legrand podna kutija Legrand novi Mosaic Parapetni kanal
podna kutija novi Mosaic Legrand parapetni kanal
Spojka Stolna kutija novi mosaic Legrand Suno
Legrand spojka Stolna kutija novi mosaic Suno
Utikac Legrand Valena Zvono
utikac Valena Legrand zvono
  Legrand zvono na sinu  
  Legrand zvono na sinu  

Legrand je svjetski proizvođač sistema za električne instalacije i informatičke mreže  i dio je grupe Legrand